جادهابریشم: وحیدالله امانی، سخنگوی برنامه جهانی غذا (WFP) به رسانهها گفته است که این نهاد، نگران وضعیت بشری در افغانستان است.
وی میافزاید که بر اساس آمارهای جدید، حدود ۱۹ میلیون تن در افغانستان مصوونیت غذایی ندارند و شدیدا به کمکهای مواد غذایی ضرورت دارند.
آقای امانی گفته است که WFP از آغاز سال ۱۴۰۱ تاکنون، به بیش از ۲۱ میلیون تن در افغانستان کمکهای غذایی توزیع کرده است.
سخنگوی برنامه جهانی غذا در افغانستان، تصریح کرده است:«تلاش ما این است که کمکها را در ماه بعد که زمستان است، بیشتر سازیم. به خصوص توجه بیشتر ما به مناطق دوردست است که راه مواصلاتیشان بسته میشود، اما پیش از اینکه با اولین برفباری راههای مواصلاتیشان بسته شود، کوشش میکنیم که به اندازه کافی مواد در آنجا ذخیره کنیم تا مردم با کمبود شدید مواد غذایی مواجه نشوند».
برنامه جهانی غذا (WFP) به تاریخ ۳۱ آگست ۲۰۲۲، با انتشار توییتی، ضمن استقبال از کمکهای بشردوستانه کشورها، گفته است: «امروز افغانستان در ترمز از کمکهای اضطراری دولت قزاقستان استقبال نمود. رامیز الاکبروف، همآهنگ کننده کمکهای بشردوستانه سازمان ملل متحد در امور افغانستان گفته است که این [کمکها] دلگرم کننده است».
به گفته WFP کمکهای قزاقستان شامل خیمه، تخت، دوشک، کمپل، لباس، ظروف، روغن، برنج و شیر است. رامیز الاکبروف، معاون نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد برای افغانستان گفته است: «مشارکت منطقهای ما در حال قویتر شدن است و قزاقستان به حمایت جدی از تلاشهای امدادی به افغانستان ادامه میدهد».
برنامه جهانی غذا (WFP) میافزاید که این سازمان و کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، کمکهای تازهای را در افغانستان توزیع خواهند کرد. این سازمان پیشتر گفته بود که از میان هر ۱۰ نفر در افغانستان، ۹ نفر به غذای کافی دسترسی ندارند و گرسنگی در این کشور رو به افزایش است.
نظر بدهید